Dé oplossing om met uw bestaande vergisters groengas te produceren en hoger rendement te scoren.

 • Volledige Ontzorging

  Wij werken met een fullservice concept. Dit houdt in dat u begeleid wordt op het gebied van vergisting, opwaardering en het invoeden van het groene gas in het net. Daarnaast bestaat de begeleiding uit certificering, juridische- en vergunning technische aspecten. Ook bent u gedurende de looptijd verzekerd van volledig onderhoud, tussentijdse revisie, verzekering en 24/7 monitoring van de installatie.

 • Geen inbreng van eigen vermogen

  Wij vragen geen eigen inbreng voor de lease die u bij ons vraagt. U krijgt een 100 % financiering.

 • 12 jaar lang vaste prijs

  Onze prijs is vast! 12 jaar lang een vaste prijs, zodat u weet waaraan u toe bent.

 • Geen extra onderpand

  Wij vragen geen extra onderpand voor het product dat wij u aanbieden.

 • Koopoptie

  U hebt de mogelijkheid de installatie na de looptijd over te nemen of het contract te verlengen. Indien u hiervan geen gebruik maakt, nemen wij de installatie weer terug.

Ons product

Werken met een bewezen technolgie

Onze opwaardeerinstallaties zijn dusdanig ontwikkeld dat ze geschikt zijn voor de Nederlandse markt. Middels diverse filters en een 3 traps membraantechnologie wordt het methaan van onzuiverheden ontdaan zoals zwavel (H2S) en koolstofdioxide (CO2). Op deze manier zetten we nagenoeg al het biogas om naar groengas. De gescheiden CO2 kan desgewenst vervloeid worden.

De installatie kenmerkt zich verder door de eenvoudige bediening (plug and play), een laag energieverbruik, een gegarandeerde hoge beschikbaarheid en monitoring op afstand (smartphone en/of laptop) door uzelf of door ons.

Financiering

100% Financiering

Speciaal ontwikkeld voor partijen
die actief zijn met vergisting

Neem direct contact met ons op